30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Începe „Săptămâna altfel“ pentru elevi şi liceeni

Săptămâna dedicată activităţilor educative extraşcolare se anunţă una bogată în evenimente pentru elevii şi liceenii din Iaşi.

Sub titulatura „Să ştii mai mult, să fii mai bun“, se vor derula o serie de manifestări, începând de astăzi şi până pe 5 aprilie, având drept scop implicarea tuturor copiilor preşcolari/elevi şi a cadrelor didactice, în activităţi care să răspundă intereselor şi preocupărilor diverse ale tinerilor, să pună în valoare talentele şi capacităţile acestora în diferite domenii, dar şi să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, în contexte nonformale. „«Să ştii mai multe, să fii mai bun» înseamnă activităţi extraşcolare nonformale, o multitudine de tipuri de interese, de vocaţii, de aptitudini, preocupări culturale, ecologice, chiar ştiinţifice, experimentale, ale copiilor. Acestea vor fi puse în valoare prin activităţi de tip creativ, competiţii, campanii de prevenire a delicvenţei juvenile, proiecte comunitare, promovarea valorilor sociale, de educaţie, pentru sănătate, de educaţie ecologică, protecţia mediului“, a menţionat prof. dr. Camelia Gavrilă, inspectorul şcolar general.

De exemplu, Colegiul „G. Ibrăileanu“ şi Colegiul „M. Eminescu“ vor derula, între 2 şi 4 aprilie un teatru-forum cu implicarea elevilor de la ambele unităţi de educaţie, pe problematica şcolară, la Casa de cultură „M. Ursache“. În cadrul activităţii va ave loc şi o întâlnire cu scriitorii, la Casa

Continuare pe Flacara Iasului

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow