More

  Incepe returul pentru CSM Kosarom Pascani

  Array

  16Sport3082-IRENA

  S-a incheiat perioada de pregatire si in special cea de joc a partidelor amicale pentru CSM Kosarom Pascani. In aceasta perioada pascanenii au obtinut 4 victorii si 2 infrangeri.

  Incepand cu 19 ianuarie 2013 echipa locala a jucat prima partida de pregatire din acest an impotriva celor de la Cetate Suceava, joc pierdut cu scorul de 1-2. Cea mai mare surpriza a venit din partida de pregatire de la Iasi, unde pascanenii au invins echipa de Liga I cu scorul de 3-0.

  Pentru elevii lui Dan Condurache, prima partida din returul campionatului va avea loc in data de 8 martie, in deplasare cu cei de la SCM Petrotub Roman. In tur, pascanenii au remizat 0-0 in deplasarea de la Roman.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Polițiștii din Târgu Frumos au arestat doi bărbați condamnați pentru contrabandă și grup infracţional organizat

  La data de 24 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au pus în aplicare trei mandate de executare a pedepsei cu...

  Manifestări dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Cu prilejul împlinirii a 142 de ani de la naşterea Mitropolitului Visarion Puiu, în mai multe oraşe din ţară se desfăşoară, în perioada 23...

  Anunt de pierdere

  Pierdut diploma de bacalaureat seria P Nr. 0321967 pe numele ANDRONIC V. DARIA, eliberata in data 15 august 1997. O declar nula!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp