More

  Incepe repartizarea alimentelor de la UE, pe listele suplimentare

  Array

  Va aduc la cunostinta faptul ca, Primaria Municipiului Pascani a finalizat listele initiale (suplimentare) in vederea acordarii ajutoarelor alimentare de la Uniunea Europeana.

  In acest sens, va transmit faptul ca avem un total de beneficiari de 266 de persoane din care 139 sunt persoane singure sau familii.
  Acestia au depus cereri la primarie in vederea acordarii acestui sprijin si s-au incadrat in parametrii legali (fara venituri/venituri de pana la 450 lei).
  Acestor persoane le transmitem faptul ca incepand de miercuri, 3 august 2016, isi pot ridica produsele de la Baza Sportiva a Clubului Sportiv Municipal din zona deal Pascani intre orele 9.00 – 13.00.

  Daca exista persoane nedeplasabile sau greu deplasabile de la domiciliu, Primaria Pascani ii va sprijini cu transportul acestor produse. In acest sens, se va lua legatura cu seful serviciului de asistenta sociala din Primarie, domnul Adrian Hariga la numarul de telefon 0725999400.

  Inca se mai primesc cereri de la persoanele ce se incadreaza pana pe data de 20 august 2016.

  COMUNICAT DE PRESA

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI