28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată de Dezvoltare Urbană (SIDU) și Planul de Mobilitate Urbană Durabilă a Municipiului Pașcani. Administrația locală a anunțat printr-un anunț pe pagina de Facebook că au fost semnate contractele de execuție și au fost date ordinele de începere pentru realizarea celor două documente, extrem de importante, pentru dezvoltarea Pașcaniului.

Potrivit anunțului, firma câștigătoare pentru servicii de elaborare a strategiei pentru perioada 2021-2027 este S.C. TEAMPRO STRATEGY S.R.L, valoarea contractului este de 98.500 lei fără TVA, iar durata de execuție 6 luni.

Pentru Planul de Mobilitate, firma câștigătoare este S.C.TRAFFIC PLAN S.R.L., valoarea contractului este de 149.500 lei fără TVA, cu aceeași durata de execuție.

Realizarea ambelor documente strategice este finanțată din fonduri nerambursabile.

De precizat este faptul că strategia va fi utilizată atât ca instrument de planificare strategică, management și planificare bugetară, cât şi cu rol de document justificativ pentru următoarea perioadă de programare a fondurilor europene 2021-2027.

În ceea ce privește Planul de Mobilitate Urbană, acesta este definit ca o strategie pe termen lung pentru dezvoltarea viitoare a zonei urbane respective și, în acest context, pentru dezvoltarea viitoare a infrastructurii și serviciilor de mobilitate și transport.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow