3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Începe programul „Litoralul pentru toţi”. Ofertele sunt de nerefuzat

litoral

Vesti bune pentru cei care inca nu au mers in concediu sau pentru cei care isi mai doresc o mica vacanta, pe litoralul romanesc. Peste cateva zile, va incepe din nou programul „Litoralul pentru toti”, cu oferte atractive in majoritatea statiunilor de pe litoral. Editia de toamna a acestui program se desfasoara in perioada 2 – 29 septembrie, peste 25 de unitati de cazare de pe intregul litoral romanesc fiind incluse in acest program.

Tarifele pentru un sejur de sase nopti, fara mic dejun, pentru o persoana incep de la 180 lei. Ca si la editiile precedente, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara –  varianta all inclusiv, care asigura toate cele trei mese, servite in regim de bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele de plaja. Pentru sejururi de cinci nopti, tarifele ajung, pentru o persoana pana la 765 de lei.

Tot de la inceputul lunii septembrie incepe si decada balneara, unde doritorii pot petrece 9 nopti de cazare intr-o pensiune care ofera servicii complete si tratamente incepand de la 710 lei. Mai multe detalii aici ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow