More

  Directorii de școli în examen

  Array

  Directorii de școli în examen

  Directorii școlilor intră din nou în examen. Este vorba despre proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct de unitati de invatamant se va desfasura pe 17 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

  Luni, 17 iulie, directorii școlilor sunt așteptați la examen. Accesul candidatilor in sali se va face intre orele 8.00 si 8.30 iar proba va incepe de la ora 9.00 si va dura maximum 90 de minute.

  Testul grila va contine itemi prin care se evalueaza in proportie de 50% cunostintele privind legislatia specifica domeniului invatamant preuniversitar si in proportie de 50% cunostinte privind managementul educational.

  Candidatilor, responsabililor de sala si profesorilor asistenti li se interzice accesul in sala cu genti, posete, ziare, reviste, carti, caiete, notite sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanta.

  Candidatii care nu sunt prezenti in sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

  Intre 19 si 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae si interviul.

  Directorul este, practic, managerul institutiei de invatamant si are de indeplinit sarcini suplimentare, comparativ cu ceilalti profesori.

  Vedeti aici ce cuprinde fisa postului unui director.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet