9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Directorii de școli în examen

Directorii de școli în examen

Directorii școlilor intră din nou în examen. Este vorba despre proba scrisa din cadrul concursului pentru ocuparea functiilor vacante de director si director adjunct de unitati de invatamant se va desfasura pe 17 iulie, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

Luni, 17 iulie, directorii școlilor sunt așteptați la examen. Accesul candidatilor in sali se va face intre orele 8.00 si 8.30 iar proba va incepe de la ora 9.00 si va dura maximum 90 de minute.

Testul grila va contine itemi prin care se evalueaza in proportie de 50% cunostintele privind legislatia specifica domeniului invatamant preuniversitar si in proportie de 50% cunostinte privind managementul educational.

Candidatilor, responsabililor de sala si profesorilor asistenti li se interzice accesul in sala cu genti, posete, ziare, reviste, carti, caiete, notite sau alte materiale documentare, mijloace electronice, telefoane mobile sau alte mijloace de comunicare la distanta.

Candidatii care nu sunt prezenti in sala de concurs la momentul deschiderii plicurilor cu subiecte pierd dreptul de a participa la concurs.

Intre 19 si 31 iulie sunt programate proba de evaluare a curriculumului vitae si interviul.

Directorul este, practic, managerul institutiei de invatamant si are de indeplinit sarcini suplimentare, comparativ cu ceilalti profesori.

Vedeti aici ce cuprinde fisa postului unui director.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow