20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Începe Noul An Chinezesc. Ce semnificație are Anul Bivolului alb de Metal

Anul Nou Chinezesc se sărbătorește într-o perioadă diferită de la un an la altul. Acesta se bazează pe calendarul care ține seamă de ciclurile Lunii. De regulă, sărbătoarea este la a doua Lună Nouă, după solstițiul de iarnă.  Anul acesta Anul Chinezesc sau Anul Bivolului alb de Metal începe pe 12 februarie 2021 și se termină pe 30 ianuarie 2022.

Ce semnifică Anul Bivolului alb de Metal

Anul Nou Chinezesc îl urmează pe cel al șobolanului de metal, iar în zodiacul european, Bivolul este echivalentul Capricornului.

Bivolul este un animal rezistent și de încredere, pe care te poți baza tot timpul. De aceea, este sinonim cu rezistență, determinare și muncă pentru a atinge potențialul maxim.

Totodată, Bivolul semnifică și realizare, succes în viața profesională, tocmai din acest motiv, anul 2021 are potențial pentru a fi unul dintre cei mai buni ani de până acum.

Bivolul de Metal este un animal loial, statornic, sincer, perseverent. Acesta dă dovadă de forță până își atinge obiectivele.

În acest an, rezultatele vin după muncă și nu se bazează prea mult după noroc. Bivolul de metal semnifică și pace, armonie și statornicie, disciplină și organizare în familie.

Este o perioadă perfectă pentru realizări pe plan profesional. Bivolul nu tolerează trândăvia. Nici la capitolul dragoste nu stă rău.

Bivolul este o ființă inertă. Atenția lui se câștiga greu, în schimb Bivolul tine foarte mult la persoanele apropiate și în relații sentimentale este chiar posesiv. Niciodată nu renunță la ce-i a lui și nu se uită în altă parte, dar în schimb se asteaptă la fidelitate, statornicie si căldură. Astfel, anul Bivolului este foarte bun pentru încheierea căsătoriei, pentru construirea unei relații stabile, bazate pe respect reciproc și raționament sănătos. Bivolul este materialist în sens bun, vrea sa aibă parte nu doar de o dragoste sinceră, dar și de un pat cald și o cină sățioasă, scrie horoscopurania.ro.

Cât despre sănătate, în acest an nu se întrevâd momente dificile.

Ce aduce Noul An Chinezesc fiecărui semn zodiacal

 

Anul Bivolului alb de Metal aduce schimbări semnificative fiecărei zodii.

Șobolan

Celor născuți în zodia Șobolanului nu le va fi ușor în anul 2021: tendința lor spre risipă și ușurință, șiretenie și șmechereală se va confrunta continuu cu cerințele Bivolului de a avea un comportament nobil. Prin urmare, acest an îl va învața pe Șobolan (sau nu-l va învața) să fie mai serios și mai direct. Aceste calități cu siguranță se vor cere.

Continuarea pe b1.ro

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow