2.4 C
Paşcani
vineri, decembrie 2, 2022
Array

Începe modernizarea pieței agroalimentare din Târgu Frumos

Dupa ani buni de asteptare, piata agro-alimentara din Targu Frumos va fi modernizata. Hotararea a fost luata in sedinta de consiliu local de la inceputul acestei saptamani, urmand ca pana la venirea sezonului rece, piata sa fie amenajata potrivit ultimelor standarde europene. Mai exact, in locul unde se afla tarabele se va face o hala din geamuri termopane, astfel incat comerciantii sa isi poata vinde produsele in conditii bune. Investitia este aproximata la 800 milioane de lei vechi, dintre care jumatate fiind de la bugetul local si jumatate din veniturile proprii ale administatiei pietei.

Mentionam ca in urma unui control la piata, din luna septembrie a.c., reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara Iasi au recomandat si amenajarea speciala a unui targ de animale si pasari, astfel incat oamenii sa isi poata vinde marfa in conditiile respectarii legii.
Tot in sedinta de luni, 23 octombrie a.c., legislativul local a aprobat si alocarea unor sume de bani pentru continuarea unor investitii in oras. S-a dat 10.000 lei pentru reparatii capitale la scoala gimnaziala Ion Creanga si peste 100.000 lei pentru continuarea trotuarelor pe str Cuza Voda.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow