13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Începe modernizarea pieței agroalimentare din Târgu Frumos

Dupa ani buni de asteptare, piata agro-alimentara din Targu Frumos va fi modernizata. Hotararea a fost luata in sedinta de consiliu local de la inceputul acestei saptamani, urmand ca pana la venirea sezonului rece, piata sa fie amenajata potrivit ultimelor standarde europene. Mai exact, in locul unde se afla tarabele se va face o hala din geamuri termopane, astfel incat comerciantii sa isi poata vinde produsele in conditii bune. Investitia este aproximata la 800 milioane de lei vechi, dintre care jumatate fiind de la bugetul local si jumatate din veniturile proprii ale administatiei pietei.

Mentionam ca in urma unui control la piata, din luna septembrie a.c., reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara Iasi au recomandat si amenajarea speciala a unui targ de animale si pasari, astfel incat oamenii sa isi poata vinde marfa in conditiile respectarii legii.
Tot in sedinta de luni, 23 octombrie a.c., legislativul local a aprobat si alocarea unor sume de bani pentru continuarea unor investitii in oras. S-a dat 10.000 lei pentru reparatii capitale la scoala gimnaziala Ion Creanga si peste 100.000 lei pentru continuarea trotuarelor pe str Cuza Voda.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI