33 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Începe militaria în Primăria Paşcani. Fiecare salariat va avea proceduri şi atribuţii clare pentru a putea fi traşi la răspundere

intalnire primarie

Intalnire importanta la Primaria Pascani. Astazi, 24 iulie societatea care se va ocupa cu realizarea documentatiei si implementarea standardelor de calitate in serviciile publice s-a intalnit cu sefii de servicii si cei ai institutiilor publice aflate din subordinea Consiliului Local.
Este voba despre societatea Anderssen Consulting SRL din Iasi care a castigat licitatia si a semnat contractul de executie pentru suma de 49.500 lei. Specialistii societatii trebuie ca in termen de 6 luni sa realizeze pentru fiecare functie in parte cate o fisa a postului, cu proceduri clare de realizare a sarcinilor de serviciu.
De asemenea, vor fi stabilite cu exactitate care vor fi circuitele documentelor administrative, astfel incat oricand sa se poata afla unde se afla si care este stadiul de rezolvare. In final daca vor fi respectate regulile impuse, Primaria Pascani ar urma sa primeasca certificatul pentru standardul de calitate ISO 9001 in serviciile publice.

Intalnirea de astazi, 24 iulie a avut ca scop prezentarea specialistilor care in urmatoarele luni de zile vor monitoriza activitatile din Primarie. Totodata a fost facuta si o comisie de specialitate din care fac parte viceprimarul Vasile Axinte in calitate de presedinte, administratorul public Gica Zanet in calitat de vicepresedinte, Laura Pascu in calitate de secretar si sefii servicilor publice.

La idiscutii au participat si sefii societatilor din subordinea Consiliului Local pentru a lua la cunostinta impactul pe care il va avea implementarea acestor standarde in relatiile, mai ales cele financiare. Avand in vedere ca standardele de calitate sunt obligatorii in serviciile publice, conform prevederilor legale, s-a discutat despre posibilitatile implementarii lor si la celelalte institutii si servicii publice, cum ar fi de exemplu la societatea de apa, cea de salubritate si regia de termoficare precum si la Biblioteca si Casa de Cultura.

Edilul pascanean crede ca dupa implementarea acestor standarde pascanenii vor avea de castigat in sensul ca vor obtine mult mai repede raspunsuri la solicitarile lor si ca va fi o mai mare transparenta in gestionarea documentelor de interes public. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow