25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Începe marcarea străzilor, de săptămâna viitoare

marcaj pietonal

Au trecut cateva luni de cand zapada s-a topit. Odata cu ea, de pe strazile Pascaniului au disparut si marcajele rutiere. Majoritateaa strazilor din Municipiu nu au delimitate semnele rutiere, iar marcajele sunt pe alocuri inexistente, sterse sau greu vizibile de catre conducatorii auto, cat si de pietoni.

Mai mult, lipsa zebrelor creează probleme în trafic. Atât şoferii, cât şi pietonii spun că marcajele pietonale trebuie refăcute. Pietonii mai spun că din lipsa marcajului, traversarea străzii devine periculoasă.

Cei din administratia locala spun ca vreme capricioasa din ultima perioada i-a dat peste cap tot programul de infrumusetare a orasului. Viceprimarul Vasile Axinte a spus ca vopseaua si diluantul au fost achzitionate, iar de saptamana viitoare, muncitorii de la Gospodarie Comunala vor incepe sa refaca zona marcajul pietonal cat si cel stradal. Cele aproape 2.500 de kg de vopsea vor ajunge pentru toate strazile din oras. Costurile pentru achizionarea vopselei, marca Kober si a celor peste 300 kg de diluant au costat Municipalitatea 30.000 de lei. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow