More

  Începe marcarea străzilor, de săptămâna viitoare

  Array

  marcaj pietonal

  Au trecut cateva luni de cand zapada s-a topit. Odata cu ea, de pe strazile Pascaniului au disparut si marcajele rutiere. Majoritateaa strazilor din Municipiu nu au delimitate semnele rutiere, iar marcajele sunt pe alocuri inexistente, sterse sau greu vizibile de catre conducatorii auto, cat si de pietoni.

  Mai mult, lipsa zebrelor creează probleme în trafic. Atât şoferii, cât şi pietonii spun că marcajele pietonale trebuie refăcute. Pietonii mai spun că din lipsa marcajului, traversarea străzii devine periculoasă.

  Cei din administratia locala spun ca vreme capricioasa din ultima perioada i-a dat peste cap tot programul de infrumusetare a orasului. Viceprimarul Vasile Axinte a spus ca vopseaua si diluantul au fost achzitionate, iar de saptamana viitoare, muncitorii de la Gospodarie Comunala vor incepe sa refaca zona marcajul pietonal cat si cel stradal. Cele aproape 2.500 de kg de vopsea vor ajunge pentru toate strazile din oras. Costurile pentru achizionarea vopselei, marca Kober si a celor peste 300 kg de diluant au costat Municipalitatea 30.000 de lei. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet