1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Incepe licitatia pentru traseele judetene

microbuz

Ministrul Transporturilor si cel al Administratiei si Internelor au cazut de acord in legatura cu criteriile care trebuie luate in considerare la departajarea transportatorilor judeteni pentru atribuirea traseelor in cauza.

Astfel, in urma cu trei zile, a fost publicat ordinul comun care face referire la aprobarea criteriilor, a punctajelor si metodologiei de punctare a operatorilor de transport care vor participa la sedintele de atribuire a traseelor judetene.

„Au fost luate in calcul data de referinta, care va fi prima zi a perioadei de depunere a actelor, si a depunctarii in cazul in care un operator a renuntat la un traseu. Pentru acest din urma criteriu, operatorul in cauza va fi depunctat cu un punct doar pentru traseul la care a renuntat”, a declarat Vasile Toma, vicepresedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT). Conform legislatiei in vigoare, calendarul de atribuire a traseelor va incepe pe 25 noiembrie, odata cu publicarea traseelor judetene aprobate de Consiliul Judetean.

 

Citeste articolul in intregime pe bzi.ro

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow