More

  Incepe licitatia pentru traseele judetene

  Array

  microbuz

  Ministrul Transporturilor si cel al Administratiei si Internelor au cazut de acord in legatura cu criteriile care trebuie luate in considerare la departajarea transportatorilor judeteni pentru atribuirea traseelor in cauza.

  Astfel, in urma cu trei zile, a fost publicat ordinul comun care face referire la aprobarea criteriilor, a punctajelor si metodologiei de punctare a operatorilor de transport care vor participa la sedintele de atribuire a traseelor judetene.

  „Au fost luate in calcul data de referinta, care va fi prima zi a perioadei de depunere a actelor, si a depunctarii in cazul in care un operator a renuntat la un traseu. Pentru acest din urma criteriu, operatorul in cauza va fi depunctat cu un punct doar pentru traseul la care a renuntat”, a declarat Vasile Toma, vicepresedintele Federatiei Operatorilor Romani de Transport (FORT). Conform legislatiei in vigoare, calendarul de atribuire a traseelor va incepe pe 25 noiembrie, odata cu publicarea traseelor judetene aprobate de Consiliul Judetean.

   

  Citeste articolul in intregime pe bzi.ro

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI