17.4 C
Paşcani
vineri, august 12, 2022
Array

Licitație pentru fructe în școli

Veşti bune pentru elevii din învăţământul şcolar şi preşcolar. Începând cu anul viitor vor primi în fiecare zi alături de lapte şi corn şi un fruct. Consiliul Judeţean Iași a demarat procedurile de licitaţie.

Consiliul Judeţean Iaşi a demarat procedurile de licitaţie pentru achiziţia de fructe proaspete în şcoli. Noutatea din acest an este că vor beneficia de mere şi copii din grădiniţele de stat autorizate şi particulare acreditate cu program normal de 4 ore.

La nivelul judeţului Iaşi, vor beneficia de fructe aproximativ 91.673 copii. Licitaţia va fi derulată prin intermediul Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, iar până în acest moment nu se ştie când va fi data limită pentru depunerea ofertelor. Livrarea produselor va fi făcută începând cu anul 2017, iar frecvenţa de distribuţie va fi de 1 măr pe zi pentru fiecare elev din învăţământul şcolar şi preşcolar.

Reamintim că zilele trecute CJ Iaşi a finalizat licitaţia şi a desemnat firmele care vor furniza lapte elevilor din lotul III. Astfel, începând cu 10 noiembrie copii din Târgu Frumos, Hîrlău şi localităţile învecinate vor primi cutii cu lapte în fiecare zi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow