29.1 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
29.1 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Începe evaluarea națională

Ultimele știri

De luni, absolvenţii de gimnaziu intră în focurile examenelor naţionale. În perioada 23 – 25 iunie cei peste opt mii de elevi din Iași vor susţine evaluările scrise la limba şi literatura română şi matematică.
Rezultatele se vor afişa în şcoli pe 27 iunie şi tot atunci candidaţii care vor fi nemulţumiţi de notele pe care le-au obţinut, pot face constestaţie. Rezultatele finale, în urma recorectării tezelor vor fi comunicate de inspectorii şcolari pe 1 iulie.

În funcţie de media dobândită în urma evaluării naţionale dar şi de cea totalizată în perioada celor patru clase de gimnaziu, absolvenţii îşi vor putea exprima opţiunile cu privire la liceul unde doresc să fie admişi. Ministerul Educaţiei şi Cercetării va organiza admiterea computerizată pe data de 15 iulie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
29.1 ° C
29.4 °
27.1 °
55 %
3.1kmh
8 %
lun
26 °
mar
32 °
mie
34 °
joi
34 °
vin
30 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI