10.3 C
Paşcani
sâmbătă, octombrie 16, 2021

Începe distribuția pachetelor alimentare de la UE. Comunele Tătăruși și Lespezi primesc ajutoarele pe 18 februarie

Aproape 60.000 de persoane din judetul Iasi vor primi in perioada urmatoare pachetele cu produse alimentare de la Uniunea Europeana. Prefectura Iasi a transmis marti, 2 februarie, faptul ca au inceput livrarile pentru transa a 2-a de produse la nivelul primariilor. In comuna Tatarusi, acestea ar urma sa ajunga pe 18 februarie a.c., iar apoi vor fi distribuite celor 524 de beneficiari.

Conform unui anunt postat pe retelele de socializare, tot pe 18 februarie a.c., ar urma sa ajunga si in comuna Lespezi, iar incepand cu data de 22 februarie a.c., va incepe distributia lor. Pascaniul ar urma sa primeasca pachetele pe data de 24 februarie.

Fiecare pachet cu produse alimentare are in jur de 25 de kg si contine 38 de produse: faina de grau, malai, paste fainoase, ulei, zahar, orez, conserve, compot si gem de fructe.

Incepand de joi, 4 februarie a.c., va incepe distributia pachetelor de igiena destinate pascanenilor. Cei 1051 de beneficiari le pot ridica de la sala de sport de la Stadion.

Mentionam ca cei care primesc astfel de ajutoare sunt persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziție scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat, cele beneficiare de alocație pentru susținerea familiei si cele aflate temporar în situații critice de viață.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

Tot ce trebuie să știi pentru pregătirea mașinii în sezonul rece. Service-urile auto încep să se aglomereze

Vremea se raceste din ce in ce mai mult, iar soferii incep sa isi pregateasca masina pentru...

Primaria Pascani solicită mai multe doze de vaccin pentru centrul din oraș. A crescut numărul celor care vor să se imunizeze împotriva virusului

Primaria Municipiului Pascani solicita Directiei de Sanatate Publica Iasi mai multe doze de vaccin impotriva COVID 19...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI