Locuitorii de la case din Pascani si cele cinci suburbii ale municipiului vor primi spre folosinta pubele pentru depozitatarea gunoiului menajer. Recipientele de 120 de litri care au fost in custodia Primariei au fost predate noului operator. Ele  vor fi distribuite gratuite in urmatoarele saptamani de zile. Se lucreaza deja la liste pe baza evidentelor de la societatea de salubritate si de la Finantele Locale. In stoc sunt 4555 de pubele dar numarul lor urmeaza sa fie suplimentat daca va fi cazul.

In prima etapa, noile pubele vor fi date spre folosinta , pe baza de process verbal, celor care nu au mai primit astfel de recipiente. Urmeaza ca si in cartierele din oras, in zona de blocuri, sa fie schimbate containerele pentru colectare selectiva, cu altele noi. Ele vor fi aduse de la Iasi, de societatea pascaneana de salubritate

Mentionam ca peste cateva luni de zile,  serviciul de colectare si transport va fi preluat de noul operator, care a incheiat contractul cu asociatia judeteana ADIS.
Se asteapta finalizarea licitatiei pentru operarea statiei de sortare de la Ruginoasa, dar pana atunci municipalitatea trebuie sa amenajeze cateva sute de platforme betonate de depozitare a gunoiului.

RAGCL Pascani a cerut intrarea in insolventa, din cauza datoriilor. Ce ar trebui sa se intample cu transportul in comun?
Slider