More

  Începe distribuirea biletelor de tratament

  Array

  Pensionari, s-a dat start la alocarea biletelor de tratament balnear. Durata sejurului este de 16 zilei, iar durata tratamentului balear este de 12 zile. Prima serie din cele 19 care se vor derula în decursul acestui an va începe de luni, iar biletele se distribuie la liber, dat fiind timpul scurt între alocarea autmată și data începerii sejurului.

  Casa Judeţeană de Pensii Iaşi a anunţat demararea procesului de alocare a biletelor de tratament balnear asigurate prin unităţile de tratament aflate în proprietatea Casei Naţionale de Pensii Publice Bucureşti.

  Pentru a primi biletele de tratament, trebuie sa completați o cerere tip în care vor fi informații despre locul și când doriți să mergeți la tratament. Alături de aceasta să fie și cuponul de pensie și cartea de identitate. Ele se depun la sediul Casei de Pensii din Iași, iar pentru cei care nu vor să se deplaseze acolo, au varianta să trimită prin poștă.

  Durata sejurului este de 16 zile, iar durata de tratament balnear este de 12 zile. Casa Județeană de Pensii Iaşi are alocate 74 de bilete, din care 66 la Nicolina, 4 la 1 Mai şi câte două la Olăneşti şi Covasna.

  Atribuirea biletelor de tratament balnear precum şi cota de contribuţie se face prin alocare automată în sistem informatic în funcţie de punctajul calculat pentru fiecare solicitant, perioada solicitată, numărul de locuri alocate pe fiecare staţiune şi de numărul de solicitanţi pentru acele locuri. Costul unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei încasat în luna anterioară plecării în staţiune.

  Biletele persoanelor care sunt pe lista de alocare automată şi care nu se prezintă să le ridice în termenul legal prevăzut de lege, se redistribuie următorilor solicitanţi.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet