11.7 C
Paşcani
marți, octombrie 19, 2021

Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

 

Week-end sportiv în oraș. În câteva zile va începe Cupa Pașcaniului la atletism, eveniment dedicat tuturor elevilor de la șolile din Municipiu. Se acordă premii în articole sportive, pe lângă medalii și cupe. Evenimentul are ca scop promovarea importanței practicării exercițiilor fizic și menținerea unei stări optime de sănătate, promovarea atletismului în rândul elevilor și crearea motivației durabile în vederea practicării sistematice a exercițiilor fizice.  

Baza sportivă din Pașcani va fi gazda evenimentului dedicat elevilor, în acest week-end. Mai exact, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu orele 09:30 se dă startul Cupei Pașcaniului la atletism.

Participanții, elevi de toate vârstele, trebuie să fie deja înscriși pe listele pregătit de profesorii de educație fizică și sport de la fiecare unitate de învățământ din Municipiu.

Competițiea este dedicată sportului școlar  iar elevii trebuie să participe la una dintre probele  – alergare de viteză, de rezistență sau săritura în lungime de pe loc.

Cei mai buni vor primi echipamente sportive, diplome, medalii, cupă, apă plată și se va plăti asistența medicală. Astfel, pentru cei care vor ocupa locul I vor primi câte un treining sportiv, locul II echipament sportiv, iar locul III tot articole sportive. Se acordă câte 8 premii la fiecare categorie.

Bugetul pentru acest eveniment a fost votat de consilierii locali ca suma pentru premiere și promovarea competiției să fie de 5.140 lei.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Anunt de pierdere

Pierdut Registrul de Control: seria A nr. 2594415 din 16.11.2018 de la firma SC PERLA ROMANIEI SRL,...

Patrimoniului Mondial UNESCO: Centrul istoric din Praga

Centrul istoric din Praga a fost înscris în anul 1992 în lista Patrimoniului Cultural Mondial UNESCO, potrivit...

Miercuri nu va curge apă la robinete în Blăgești și câteva localități din apropiere

Lucrări de igienizare a rezervoarelor de apă potabilă din comuna Todirești, municipiul Pașcani În scopul igienizării rezervoarelor de...

Cum ar putea arăta Pământul peste 500 de ani. Scenariile sumbre sunt mai probabile pentru omenire decât viitorul mult visat

În prezent, oamenii de știință au abilitatea de a face predicții relativ corecte cu privire la viitorul...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI