More

  Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

  Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

   

  Week-end sportiv în oraș. În câteva zile va începe Cupa Pașcaniului la atletism, eveniment dedicat tuturor elevilor de la șolile din Municipiu. Se acordă premii în articole sportive, pe lângă medalii și cupe. Evenimentul are ca scop promovarea importanței practicării exercițiilor fizic și menținerea unei stări optime de sănătate, promovarea atletismului în rândul elevilor și crearea motivației durabile în vederea practicării sistematice a exercițiilor fizice.  

  Baza sportivă din Pașcani va fi gazda evenimentului dedicat elevilor, în acest week-end. Mai exact, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu orele 09:30 se dă startul Cupei Pașcaniului la atletism.

  Participanții, elevi de toate vârstele, trebuie să fie deja înscriși pe listele pregătit de profesorii de educație fizică și sport de la fiecare unitate de învățământ din Municipiu.

  Competițiea este dedicată sportului școlar  iar elevii trebuie să participe la una dintre probele  – alergare de viteză, de rezistență sau săritura în lungime de pe loc.

  Cei mai buni vor primi echipamente sportive, diplome, medalii, cupă, apă plată și se va plăti asistența medicală. Astfel, pentru cei care vor ocupa locul I vor primi câte un treining sportiv, locul II echipament sportiv, iar locul III tot articole sportive. Se acordă câte 8 premii la fiecare categorie.

  Bugetul pentru acest eveniment a fost votat de consilierii locali ca suma pentru premiere și promovarea competiției să fie de 5.140 lei.

  Ce părere ai?

  Articolul precedentCONDUCEA UN AUTO NEÎNMATRICULAT
  Articolul următorAnunț de pierdere

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet