13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

Începe cupa la atletism în Pașcani. Vezi care sunt probele și ce premii se dau!

 

Week-end sportiv în oraș. În câteva zile va începe Cupa Pașcaniului la atletism, eveniment dedicat tuturor elevilor de la șolile din Municipiu. Se acordă premii în articole sportive, pe lângă medalii și cupe. Evenimentul are ca scop promovarea importanței practicării exercițiilor fizic și menținerea unei stări optime de sănătate, promovarea atletismului în rândul elevilor și crearea motivației durabile în vederea practicării sistematice a exercițiilor fizice.  

Baza sportivă din Pașcani va fi gazda evenimentului dedicat elevilor, în acest week-end. Mai exact, sâmbătă, 7 octombrie, începând cu orele 09:30 se dă startul Cupei Pașcaniului la atletism.

Participanții, elevi de toate vârstele, trebuie să fie deja înscriși pe listele pregătit de profesorii de educație fizică și sport de la fiecare unitate de învățământ din Municipiu.

Competițiea este dedicată sportului școlar  iar elevii trebuie să participe la una dintre probele  – alergare de viteză, de rezistență sau săritura în lungime de pe loc.

Cei mai buni vor primi echipamente sportive, diplome, medalii, cupă, apă plată și se va plăti asistența medicală. Astfel, pentru cei care vor ocupa locul I vor primi câte un treining sportiv, locul II echipament sportiv, iar locul III tot articole sportive. Se acordă câte 8 premii la fiecare categorie.

Bugetul pentru acest eveniment a fost votat de consilierii locali ca suma pentru premiere și promovarea competiției să fie de 5.140 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow
Articolul precedent
Articolul următor