10.2 C
Paşcani
miercuri, mai 18, 2022
Array

Începe campania de dezinsecţie la Paşcani

Dacă în alte oraşe din ţară campania de dezinsecţie, deratizare a început din luna mai, la Paşcani abia mâine seară muncitorii de la firma care se ocupă de această campanie vor începe să acţioneze pe rază Municipiului pentru stârpirea insectelor dăunătoare – ţânţari, muşte, căpuşe, gândăci, ploşniţe.

Tratamentele se vor face la sol, în seară de 8 spre 9 iulie, după ora 22.00. Astfel cetăţenii sunt rugaţi că după această ora, în zonele în care se lucrează, să fie închise geamurile locuinţelor, chiar dacă pentru stârpirea insectelor şi acarienilor vor fi folosite anumite substanţe şi insecticide care nu dăunează sănătăţii oamenilor şi animalelor.

Celelalte două campanii vor avea loc în luna august şi septembrie, vizând aceleaşi locaţii.
Suprafaţă pe care se va acţiona în Municipiu este de peste 600 de hectare dintre care canale, parcuri, spaţii verzi, cimitir, pieţe, târguri, platformele de gunoi, seră dar şi străzile din oraş.
Lucrările de dezinsecţie, deratizare şi dezinfecţie de pe domeniul public al municipiului Paşcani, vor fi făcute de SC InstalMar SRL din Iaşi. Contractul a fost atribuit direct, pentru că preţul a fost sub suma scoasă la licitaţie. Valoarea pentru toate aceste servicii este de 120.000 lei, fără TVA.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow