More

  Începe Black Friday, la Pașcani

  Maine este ziua cu cele mai mari reduceri din an, vinerea neagră sau Black Friday. Evenimentul este unul mult așteptat de cei care își doresc să cumpere la un preț mult mai mic produsul mult dorit. La Pașcani, magazinul Ioana, Altex și alte societăți din comerț și-au pregătit deja rafturile cu reduceri.

  De exemplu, în Supermarketul Copiilor, puteți cumpăra produse de îmbrăcăminte și încălțăminte sau jucării, la prețuri mult mai mici.

  La Altex, startul reducerilor a fost dat chiar de astăzi si tine pana pe 22 noiembrie. Sunt reduceri consistente la laptopuri, telefoane, televizoare, electrocasnice mici și mari, console și jocuri sau îngrijire personala.

  Sunt persoane care preferă însă cumpărăturile online. Pentru a preveni înșelăciunile, polițiștii recomandă clienților să fie atenți cu această modalitate. Să cumpere doar de la firmele și magazinele recunoscute.

  Hackerii profită de această ocazie, iar unele site-uri ar putea fi clonate, din acest motiv trebuie să fiți atenți la anumite detalii de pe paginile accesate.

  Potrivit Ziarului Financiar, eMag, cel mai mare retailer online de pe plan local, a înregistrat anul trecut , într-o singură zi, vânzări în valoare totală de peste 300 de mili­oane de lei, peste ţinta propusă, cele mai multe produse vândute fiind din categoria produselor pentru casă şi îngrijire a casei, electrocasnice mici, componente PC şi periferice, jucării şi cărţi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”

  Prețurile pentru serviciile funerare ale morților de COVID-19 ar putea exploda! Lucrătorii din domeniu se tem să-i îmbrace pe decedați: „Va fi o nenorocire”. //

  Din 13 aprilie se deschide un nou flux de vaccinare la Pașcani. Situația în ultimele 24 de ore în Iași

  Începând cu data de 13 aprilie vor fi deschise fluxuri suplimentare în centre existente: 4 în Mun. Iași, 1 în Pașcani, 1 în Podu Iloaiei. //

  Când am putea renunța la purtarea măștii în spațiile publice. Anunțul prim-ministrului Cîțu

  Prim-ministrul Florin Cîțu a anunțat vineri că românii ar putea renunța la purtarea măștii în spații publice în momentul în care se atinge pragul de 10 milioane de persoane imunizate. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet