13.6 C
Paşcani
duminică, iunie 4, 2023

Începe Black Friday, la Pașcani

Maine este ziua cu cele mai mari reduceri din an, vinerea neagră sau Black Friday. Evenimentul este unul mult așteptat de cei care își doresc să cumpere la un preț mult mai mic produsul mult dorit. La Pașcani, magazinul Ioana, Altex și alte societăți din comerț și-au pregătit deja rafturile cu reduceri.

De exemplu, în Supermarketul Copiilor, puteți cumpăra produse de îmbrăcăminte și încălțăminte sau jucării, la prețuri mult mai mici.

La Altex, startul reducerilor a fost dat chiar de astăzi si tine pana pe 22 noiembrie. Sunt reduceri consistente la laptopuri, telefoane, televizoare, electrocasnice mici și mari, console și jocuri sau îngrijire personala.

Sunt persoane care preferă însă cumpărăturile online. Pentru a preveni înșelăciunile, polițiștii recomandă clienților să fie atenți cu această modalitate. Să cumpere doar de la firmele și magazinele recunoscute.

Hackerii profită de această ocazie, iar unele site-uri ar putea fi clonate, din acest motiv trebuie să fiți atenți la anumite detalii de pe paginile accesate.

Potrivit Ziarului Financiar, eMag, cel mai mare retailer online de pe plan local, a înregistrat anul trecut , într-o singură zi, vânzări în valoare totală de peste 300 de mili­oane de lei, peste ţinta propusă, cele mai multe produse vândute fiind din categoria produselor pentru casă şi îngrijire a casei, electrocasnice mici, componente PC şi periferice, jucării şi cărţi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow