24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
24 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Începe balastarea străzilor de săptămâna viitoare

elefant.ro
creditprime.ro
answear.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
credius.ro

Ultimele știri

Începe balastarea străzilor din municipiul Paşcani şi suburbii. Anunţul a fost făcut astăzi de viceprimarul Vasile Axinte în timpul audienţelor când mai mulţi păşcăneni au cerut acest lucru. Conform spuselor reprezentantului Primăriei astăzi şi mâine se inventariază drumurile care au nevoie de aceste reparaţii, iar luni după stabilirea bugetului se va lua legătura cu o firmă distribuitoare de piatră concasată şi va înceape lucrul.

Unul dintre păşcănenii prezenţi la audienţe pentru a cere balastarea străzii Bucuriei din Boșteni este Petru Enea. Bărbatul spune că nu îşi poate duce nepoţica la grădiniţă din cauza noroiului de câţiva centimentri care este pe drum.

Menţionăm că pentru balastarea străzilor din Municipiu şi suburbii în acest an a fost propusă suma de 200 mii lei din bugetul local, cifră ce urmează să fie aprobată în şedinţa consiliului local ce va avea loc luni, 8 februarie la sediul Primăriei Paşcani.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
24 ° C
25.2 °
23.8 °
87 %
3.5kmh
98 %
mie
23 °
joi
29 °
vin
32 °
sâm
27 °
Dum
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI