6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Încep “Zilele oraşului Hîrlău”

Oraşul Hîrlău intră în sărbătoare. De sâmbătă, 18 aprilie vor începe zilele oraşului, eveniment organizat de administraţia locală. Printre evenimentele programate în acest an se numără un dineu la care vor participa de la autoritatile locale, judeţene, senatori, deputaţi, primari din alte localităţi învecinate, directori de instituţii publice, consilieri locali, funcationari publici dar şi agenţii economici alături de elevi şi artişti din Republica Moldova.

afis hirlau

În cadrul acestui eveniment va fi şi o lansare de carte despre – Ţinutul Hirlaului scrisă de colonelul în rezervă Dumitru Miron, iar copiii talentaţi din oraş vor susţine un program artistic cu cântec şi joc.

Pentru a două zi de sărbătoare a oraşului, duminică, 19 aprilie în centru va fi pregătit un frumos spectacol unde vor urcă pe scenă artişti pentru toate gusturile. Aşadar de la ora 17.00 vor cânta pentru public Carmen Cornaci, Haiducii şi VioricaVlas din Republica Moldova, Ştefania Puiu, Ion Ursache, Margareta Clipă, Trupa Pact – fost Compact şi Raluka.

Momentul programat pentru ora 15.00 va începe cu premierea celor mai buni elevi din oraş care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile scolare. Din partea administratiei locale, prin primarul Constantin Cernescu, copiii vor primi diplome şi bani. Tot atunci vor dansa şi majoretele de la Colegiu oraşului.
Totul se va încheia în jurul orei 22 cu un frumos foc de artificii şi un show de lasere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow