More

  Încep Zilele Municipiului Paşcani. Mâine are loc deschiderea oficială

  Array

  Mai sunt câteva ore până la deschiderea oficială a celei de-a 7 ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani. Evenimentul va avea loc mâine după amiază, 3 iulie începând cu ora 13.00 în sala de festivităţi din incinta Primăriei Paşcani.

  INVITATIE PRIMARIE

  Au fost invitaţi oficialităţile de la nivel local, judeţan, naţional, şefii de instituţii, oameni de afaceri din Paşcani. Sunt aşteptaţi să ţină alocuţiuni, pe lângă primarul Municipiului Dumitru Pantazi şi prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, primarul şi viceprimarul Iaşului.

  Ca la orice sărbătoare un sobor de preoţi va ţine un scurt serviciu religios, urmând să fie înmânat un nou titlu de cetăţean de onoare. Prezentatorul evenimentului va fi Daniel Iordachioaia, cel care va prezenta şi spectacolele artiştilor de la baza sportivă a Clubului Municipal din zilele 3 – 5 iulie.

  Momentul se va încheia cu un spectacol artistic susţinut de trupa Amadeus. Cele patru artiste vor încânta publicul prezent la Stadion şi vineri seară, când vor încheia prima zi din cele trei de sărbătoare a Municipiului Paşcani.

  Menţionăm că la sărbătoarea oraşului a fost invitată şi administraţia locală de peste Prut, din Raionul Ialoveni, oraş cu care Pascaniul este înfrăţit de pe vremea admministratiei Crăciunescu. Până în prezent nu a fost dat nici un răspuns, mai ales că, recent au avut loc alegeri locale, iar primarul Gheorghe Caraciuan a pierdut conducerea primăria la 17 voturi diferenţa în favoarea independentului Sergiu Armaşu.

  afis ZMP 2015

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cadrele didactice din județul Iași se pot vaccina la Târgu Frumos, un centru amenajat

  Printr-o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Iași s-au stabilit următoarele fluxuri și centre de vaccinare care vor fi deschise începând...

  Sedință de Consiliu Local importantă la Primăria Miroslovești

  Sedinta importanta de Consiliu Local la Primaria comunei Miroslovesti, vineri, 15 ianuarie. Pe ordinea de zi au fost inscrise 16 proiecte de hotarare, importante...

  Pregatiri pentru mutarea activitatii Scolii „Iordache Cantacuzino

  Pregatiri intense pentru relocarea activitatii educationale a Scolii Iordache Cantacuzino din Pascani. Cladirea urmeaza sa intre in renovare, din primavara acestui an iar pana...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI