More

  Încep Zilele Municipiului Paşcani. Mâine are loc deschiderea oficială

  Array

  Mai sunt câteva ore până la deschiderea oficială a celei de-a 7 ediţie a Zilelor Municipiului Paşcani. Evenimentul va avea loc mâine după amiază, 3 iulie începând cu ora 13.00 în sala de festivităţi din incinta Primăriei Paşcani.

  INVITATIE PRIMARIE

  Au fost invitaţi oficialităţile de la nivel local, judeţan, naţional, şefii de instituţii, oameni de afaceri din Paşcani. Sunt aşteptaţi să ţină alocuţiuni, pe lângă primarul Municipiului Dumitru Pantazi şi prefectul judeţului, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, primarul şi viceprimarul Iaşului.

  Ca la orice sărbătoare un sobor de preoţi va ţine un scurt serviciu religios, urmând să fie înmânat un nou titlu de cetăţean de onoare. Prezentatorul evenimentului va fi Daniel Iordachioaia, cel care va prezenta şi spectacolele artiştilor de la baza sportivă a Clubului Municipal din zilele 3 – 5 iulie.

  Momentul se va încheia cu un spectacol artistic susţinut de trupa Amadeus. Cele patru artiste vor încânta publicul prezent la Stadion şi vineri seară, când vor încheia prima zi din cele trei de sărbătoare a Municipiului Paşcani.

  Menţionăm că la sărbătoarea oraşului a fost invitată şi administraţia locală de peste Prut, din Raionul Ialoveni, oraş cu care Pascaniul este înfrăţit de pe vremea admministratiei Crăciunescu. Până în prezent nu a fost dat nici un răspuns, mai ales că, recent au avut loc alegeri locale, iar primarul Gheorghe Caraciuan a pierdut conducerea primăria la 17 voturi diferenţa în favoarea independentului Sergiu Armaşu.

  afis ZMP 2015

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet