27.1 C
Paşcani
luni, august 8, 2022

Încep proiecțiile de film în aer liber, la Pașcani. Vineri, 15 iulie – Tom&Jerry

Vineri, 15 iulie, va fi seară de film în aer liber la Pașcani. Seria de proiecții anunțate de administrația locală în această vară, începe cu un film îndrăgit pentru copii. Lumea personajelor Disney se va deschide de la ora 21:00, în piațeta din fața Primăriei, cu proiecția cinematografică TOM & JERRY (The Movie).

Intrarea este liberă iar durata filmului este de două ore.

În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va fi reprogramat, anunță organizatorii.

Proiectul cinema în aer liber se va derula până în luna septembrie, timp în care vor fi difuzate zece filme, iar costul aprobat din bugetul local este de 30.000 de lei.

De precizat este faptul că un astfel de proiect a mai avut loc în municipiul Pașcani, prin „Caravana Filmului Românesc”, ce a avut loc în piațeta din fața sediului administrației locale.

Până la sfârșitul acestui an, programul de activități cultural-artistice al Primăriei Pașcani mai cuprinde Zilele Municipiului, Cupa Pascaniului la șah, premierea șefilor de promoție și a elevilor cu media zece la Evaluarea Națională și Bacalaureat, Târg de produse agricole tradiționale în toamna, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Campania de Prevenire și Combatere a cancerului la san, Crosul toamnei, Competiția de Șah Cupa Sadoveanu și activitățile ce au loc în decembrie, odată cu deschiderea sezonului de iarnă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow