22.2 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Încep probele la cald

Atenţie păşcăneni! În câteva zile încep probele la cald. Astfel, Regia Locală de Termoficare din oraş pregăteşte centralele termice pentru iarnă. Pentru această acţiune au fost anunţaţi proprietarii apartamentelor.

După o vară în care muncitorii de la RAGCL au lucrat, reparat şi înlocuit conducte, vane şi robineţi la subsoluri şi centrale termice din Paşcani, în câteva zile vor începe probele la cald. Din punct de vedere tehnic, Regia fiind pregătită pentru a face verificări.

Directorul Regiei din Paşcani, Gelu Nedelcu spune că toată vara instalaţiile au fost pline cu apă pentru ca să nu mai aibă loc debransari ilegale. Chiar şi aşa, păşcănenii tot au făcut lucrări, cazurile ilegale urmând să fie înaintate de conducerea RAGCL, Consiliuli Local, pentru a fi luate măsuri.

Gelu Nedelcu, directorul Regiei Locale de Termoficare din Paşcani spune că în doi ani de zile au fost 856 de apartament debransate. În acest moment mai sunt abonaţi 3. 850 de apartamente din cele 8.000 câte sunt în Paşcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Alertă falsă cu bombă în gara Pașcani

Alertă privind o posibilă bombă în gara municipiului Pașcani,...

Idei de afaceri numai bune dacă te-ai mutat la țară (P)

Chiar dacă ai propriul job și nu ești interesat...

Transportul public local, program special de 1 Iunie

Operatorul pascanean de transport public local isi modifica programul...

FOTO/VIDEO Accident rutier cu mai multe victime, în Conțești

Accident rutier grav in localitatea Contesti, vineri, 27 mai,...Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow