More

  Încep probele la cald

  Array

  Atenţie păşcăneni! În câteva zile încep probele la cald. Astfel, Regia Locală de Termoficare din oraş pregăteşte centralele termice pentru iarnă. Pentru această acţiune au fost anunţaţi proprietarii apartamentelor.

  După o vară în care muncitorii de la RAGCL au lucrat, reparat şi înlocuit conducte, vane şi robineţi la subsoluri şi centrale termice din Paşcani, în câteva zile vor începe probele la cald. Din punct de vedere tehnic, Regia fiind pregătită pentru a face verificări.

  Directorul Regiei din Paşcani, Gelu Nedelcu spune că toată vara instalaţiile au fost pline cu apă pentru ca să nu mai aibă loc debransari ilegale. Chiar şi aşa, păşcănenii tot au făcut lucrări, cazurile ilegale urmând să fie înaintate de conducerea RAGCL, Consiliuli Local, pentru a fi luate măsuri.

  Gelu Nedelcu, directorul Regiei Locale de Termoficare din Paşcani spune că în doi ani de zile au fost 856 de apartament debransate. În acest moment mai sunt abonaţi 3. 850 de apartamente din cele 8.000 câte sunt în Paşcani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet