17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
17.7 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021

Încep lucrările pentru semaforizarea intersecţiilor

Ultimele știri

Administraţia din Paşcani se pregăteşte pentru începerea lucrărilor de amenajare a trei intersecţii semaforizate: la Spitalul de Urgente, în faţa Gării şi la Constructorul. În cursul zilei de astăzi, edilul municipiului s-a întâlnit cu reprezentanţii societăţii care a câştigat licitaţia pentru execuţia lucrărilor. Au fost stabilite locurile de amplasare a semafoarelor şi traseele pentru cablurile de conectare, aşa încât să nu fie distruse trotuarele.

Primarul Dumitru Pantazi spune că săptămâna viitoare urmează să fie predate amplasamentele, după care vor începe lucrările. Investiţia estimată la cca 400 000 lei fără TVA ar urma să fie finalizata şi recepţionată în maxim două luni de zile.
Edilul municipiului a mai precizat că vor fi luate şi o serie de măsuri pentru fluidizarea traficului rutier. Semaforul de la Constructorul va fi sincronizat cu cel care funcţionează deja iar intrarea în parcarea din faţa Gării se va face doar prin fata Postei din Vale. De asemenea va fi interzisă parcarea autobuzelor şi microbuzelor în faţa Gării şi stationarea autovehiculelor pe portiunea de drum de la supermarketul Penny, până la intersecţia cu strada Ceferiştilor. Staţia de autobuz va fi mutată în parcarea de lângă Poliţia TF, destinată îmbarcării călătorilor pentru autobuze şi microbuze.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
17.7 ° C
19.3 °
15.6 °
71 %
1.3kmh
25 %
Dum
27 °
lun
29 °
mar
32 °
mie
33 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI