1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Incep lucrarile de reabilitare a intrarilor in municipiul Pascani

In cateva zile vor incepe lucrarile de modernizare a intrarilor principale in municipiul Pascani. Edilul pascanean sustine ca de saptamana viitoare Directia Regionala de Drumuri va incepe asfaltarea unei portiuni de sosea din dreptul supermarketului Kaufland pana in suburbia Gastesti, pe o distanta de 1,2 km. Lucrarile vor fi realizate la cererea Primariei Pascani, dupa ce primarul Dumitru Pantazi s-a intalnit, in cursul zilei de ieri 8 octombrie a.c cu reprezentantii directiei.
Edilul pascanean spune ca lucrarile de modernizare a intrarilor din Pascani vor continua si anul viitor. Este vorba despre amenajarea trotuarelor si spatiilor verzi pana la intrarea in suburbia Blagesti, un proiect in acest sens si bugetarea lui urmand sa fie supuse aprobarii in primavera anului viitor.
De asemenea ar urma sa fie amenajate drumurile si trotuarele la intrarea dinspre comuna Stolniceni Prajescu iar indicatoarele de prezentare ale orasului sa fie schimbate, dupa consultarea unui arhitect.
Mentionam ca se asteapta ca in urmatoarele saptamani de zile sa fie semnat si contractul de reabilitare a infrastructurii din zona Vale din fonduri europene , rezultatul licitatiei fiind in etapa de solutionare a contestatiilor.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow