0.2 C
Paşcani
vineri, ianuarie 27, 2023

Încep interviurile pentru posturile de director de şcoală. Data limită: 6 decembrie

Perioada de susţinere a probei interviurilor pentru posturile de director şi director adjunct începe de astăzi, 15 noiembrie, urmând ca acestea să se poată desfăşura, în funcţie de numărul de candidaţi din fiecare judeţ, potrivit calendarului oficial publicat de Ministerul Educaţiei, până pe data de 8 decembrie.

Graficul privind desfăşurarea acestor probe la fiecare unitate de învăţământ din judeţ este publicat pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, fiind enumeraţi atât candidaţii (sau codurile acestora în cazul în care au solicitat anonimizarea datelor personale), dar şi ora şi sala în care se va desfăşura proba. Potrivit tabelului publicat, toate interviurile de la nivelul judeţului vor fi susţinute până pe data de 6 decembrie.

Potrivit calendarului oficial publicat de Ministerul Educaţiei, pe 13 decembrie candidaţii declaraţi admişi pentru mai multe funcţii sau unităţi de învăţământ îşi vor exprima opţiunile, putând opta pentru una dintre funcţiile obţinute şi pentru care au fost declaraţi admişi, urmând ca pe 17 decembrie să se valideze rezultatele finale. În perioada 20- 22 decembrie se vor emite deciziile de numire, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022. În mod oficial, numele noilor directori de şcoli se vor cunoaşte ori la finalul lunii decembrie, după emiterea deciziilor de numire, ori după 10 ianuarie, când vor intra aceste decizii în aplicare. La nivelul judeţului Iaşi se vor susţine 379 de probe pentru funcţiile de director sau director adjunct.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow