29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
29.1 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Încep înscrierile pentru clasa a V a

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Încep înscrierile pentru clasa a V a. Liceele din Paşcani şi-au stabilit criteriile de admintere şi numărul de locuri disponibile. De exemplu, la Colegiul Naţional Mihai Sadoveanu pentru anul şcolar 2016 – 2017 sunt disponibile 60 de locuri. Conducerea unităţii spune că vor fi două clase, una de Limba engleză şi cealaltă Matematică- informatică.

Elevii care vor să se înscrie la engleză trebuie să susţină o testare, ce va fi programată ulterior. De asemenea pentru şcolarii care au participat la concursul “Speranţe olimpice“ şi “Poezia matematică” admiterea va fi făcută pe baza rezultatelor obţinute. Dacă vor fi mai mulţi doritori decât locurile disponibile aceştia vor susţine un examen la Limba Română şi Matematică la începutul lunii iunie.

Solicitările pentru înscrierea în clasa a V a pot fi făcute de părinţi începând cu 15 martie la secretariatul unităţii de învăţământ. Pe lângă cerere, la dosar se ataşează copie după certificatul de naştere al copilului, cărţile de identitate ale părinţilor şi adeverinţă medicală cu aviz epidermiologic.

Diriginţi la cele două clase vor fi Vasilica Dimitriu Şîrghie şi Victoria Lucia Eniu.
Foto: Carmen Dimitriu – director Colegiul Național Mihai Eminescu

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
29.1 ° C
29.7 °
26.2 °
58 %
0.7kmh
58 %
mar
29 °
mie
28 °
joi
30 °
vin
30 °
sâm
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI