4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Încep înscrierile la titularizare pentru profesori

Profesorii care doresc să prindă un post pentru anul şcolar 2015-2016 trebuie să se înscrie la examenul de titularizare, înscriere care are loc în periaoda 11-19 mai. Primul pas pe care aceştia trebuie să-l facă este să analizeze lista cu posturile didactice vacante din învăţământul preuniversitar, care se va afişa în cursul zilei de astăzi la sediul Inspectoratului Şcolar, şi pe site-ul acestuia.

Lista cuprinde peste 1.000 de posturi, cam câte au fost şi anul trecut. Organizatorii anunţă că absolvenţii de anul acesta trebuie să depună la dosar adeverinţa de student în an terminal şi adeverinţa că este înscris la modulul psihopedagogic. Dosarul de înscriere la concursul de ocupare a posturilor didactice vacante trebuie să conţină actele de studii legalizate la notar şi adeverinţă de la medicul de Medicina muncii, plus celelalte acte enumerate în cererea de înscriere, acte personale.

Pe data de 21 iulie se va susţine concursul propriu-zis.
Pe 31 iulie se face repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum şapte, pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă, cât şi proba scrisă în ordinea descrescătoare a mediilor.

Sursa și continuare: Ziarul de Iași

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow