22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022

Încep înscrierile la grădiniță. Câte locuri sunt în municipiul Pașcani

De săptămâna viitoare, de luni, 17 mai, încep reînscrierile la grădiniță, iar de la sfârșitul lunii mai, înscrierile pentru micuții care ajung pentru prima dată într-o unitate de învățământ preșcolar. În municipiul Pașcani, Grădinița cu Program Prelungit nr. 2, împreună cu celelalte trei locații din subordine, îi așteaptă pe părinți să depună cererile pentru reînscrierea prichindeilor din grupele mijlocii și mari. În acest an școlar, sunt în jur de 320 de copii.

După această etapă, va urma înscrierea celor mici. În cele patru locații, grădinițele cu Program Prelungit nr. 2, nr. 4 și nr. 1 vor fi 75 de locuri iar la Grădinița cu Program Normal nr. 1, 20 locuri.

Cererea și actele necesare se pot depune la sediul unităților, dar se pot trimite și prin email sau telefon. Este important de știut că prioritate au copiii care locuiesc în municipiul Pașcani.

De precizat este faptul că în municipiul Pașcani mai sunt și următoarele instituții de învățământ preșcolar: Grădinița cu Program Prelungit nr. 3 de pe strada Izvoarelor și Grădinița cu Program Normal nr. 6, de pe strada Cuza Vodă.

În perioada următoare se așteaptă startul și pentru înscrierile la creșa din municipiu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow