More

  Încep înscrierile elevilor în clasa a V-a la colegiile naţionale şi liceele teoretice. Care sunt paşii care trebuie urmaţi?

  Săptămâna viitoare începe înscrierea elevilor de clasa a IV-a în clasa a V-a la colegiile naţionale şi liceele teoretice din Iaşi. Începând cu săptămâna viitoare, în colegiile naţionale şi liceele teoretice din municipiul Iaşi care şcolarizează elevi de gimnaziu, va începe procesul de înscriere (online) a elevilor de clasa a IV-a în clasa a V-a, anul şcolar 2020-2021, perioada agreată de toate unităţile şcolare, în urma consultării acestora, fiind 27 mai – 12 iunie 2020. În situaţia în care numărul de elevi înscrişi depăşeşte numărul de locuri, va fi organizată şi o etapă de selecţie, la aceeaşi dată în toate unităţile implicate.

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Pascaniul are un nou primar. Marius Pintilie a castigat la o diferenta de cateva sute de voturi

  Municipiul Pascani are un nou primar. Alegerile locale din 27 septembrie au fost castigate de Marius Pintilie, candidatul PNL, conform datelor provizorii. Pe locul...

  Incident electoral la Blăgeşti, cu un buletin de vot pentru Consiliul Judeţean Iaşi. PIntilie incerca să manipuleze populaţia!

    Incident electoral la o secţie de votare din suburbia Blăgeşti. După ce a votat, o persoană ar fi ieşit afară cu unul dintre cele...