More

  Incendiul devastator langa Pascani. Zeci de animale in pericol de a fi arse de vii

  Array

  Incendii devastatoare la sfarsitul saptamanii trecute in imprejurimile orasului Pascani. Un depozit de furaje a fost cuprins de flacari dupa ce un angajat a dat foc la gunoaie. Sute de animale au fost in pericol de a arde de vii.

  Vineri la amiaza, in satul Bratesti din comuna Stolniceni Prajescu un incendiu de amploare a cuprins un depozit de furaje de la o firma agrozootehnica. Un angajat a provocat nenorocirea dupa ce a dat foc la cateva gunoaie in apropierea cladirii pentru a face curat, iar o scanteia a ajuns in furaje. Doua echipaje de pompieri au plecat de urgenta la fata locului. Au fost salvate inainte de a arde de vii 200 de oi, mai multe utilaje agricole si un vagon dormitor.

  Sambata, aproape de miezul noptii, un alt depozit din comuna Valea Seaca a luat foc. Incendiul a fost provocat din cauza retelei electrice, care era foarte aproape de fanar.

  Tot la finalul acestei saptamani, au fost trei incendii de vegetatie, toate pornind din cauza focului facut in spatii deschise. Pompierii au intervenit in comuna Miroslovesti, Vanatori si orasul Pascani.

  Pentru a evita astfel de situatii, comandantul Sectiei de Pompieri Pascani, colonelul Sandu Vornicu, recomanda cetatenilor sa fie prudenti cand fac curat in gospodarii si pe camp.

  Mentionam ca anul trecut cele mai multe incendii au fost cele de vegetatie, o parte dintre ele fiind provocate intentionat.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI