13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Incendiu violent lângă un depozit de cherestea din Stolniceni (VEZI VIDEO)

Incendiu StolniceniDin cauza neatenției unui paznic, un depozit de cherestea, din apropierea municipiului Pașcani a fost în pericol să ardă. Astăzi, în jurul orelor 11:00, pompierii păşcăneni au intervenit în comuna Stolniceni – Prăjescu, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în incinta societății Tehnoforest, unde erau depozitate cantităţi mari de lemne.

Din fericire, incendiul s-a desfășurat doar la un vagon în care paznicul societății, locuia pe timpul nopții. La fața locului, s-au deplasat de urgență, două echipaje de pompieri cu două autospeciale și un echipaj de ambulanță. Din primele verificări, se pare că Octavian Goga, de 48 de ani, cel care asigura paza, a lăsat nesupravegheat focul, într-o sobă improvizată. Vehiculul de dormit a ars ca o torță din cauza roților din cauciuc și deși intervenția pompierilor a fost promptă, acesta a fost distrus în proporție de 90 %.

În urma incendiului, paznicul a ajuns la Spital, cu arsuri la membrul drept, după ce a încercat să stingă focul de unul singur.

Pe lângă lemnele din curtea societății, pompierii păşcăneni au reușit să salveze și trei cățeluși care se adăposteau sub vehiculul ars.
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=kNsuHv0zIqY&w=420&h=315]

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow