More

  Incendiu devastator pe strada Garii

  Array

  Doi pascaneni erau cat pe ce sa isi piarda agoniseala de o viata dupa ce un incendiu a izbucnit in gospodaria sa.

  În data de 21.10.2012, in jurul orei 02:35, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, pe strada Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, coproprietatea lui Petru B şi Petru Radeanu.

  Au ars: articole de îmbrăcaminte şi încălţăminte, materiale textile, articole de hârtie-carton, două unităţi PC, un toc uşă PVC, 100 kg lucernă, 300 kg porumb ştiuleţi, 600 kg cereale (ovăz şi grâu), opt anvelope auto şi cinci m3 polistiren expandat.

  S-au degradat: aproximativ 200 kg materiale textile, 200 kg cereale, 300 kg porumb ştiuleţi, o maşină de spălat, 1,5 m3 scândură şi 60 m2 acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Incendiul s-a propagat şi la de 130m2 şi s-au degradat aproximativ 30 m2 acoperiş.

  Pompierii pascaneni nu au reusit inca sa identifice cauza producerii incendiului, dar cert este faptul ca flacarile au izbucnit in proprietatea lui Petru Radeanu.

  Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu două autospeciale din dotare. Focul a fost destul de puternic mai ales că intervenția s-a desfășurat pe o perioadă de peste patru ore. În cele din urmă incendiul a fost stins. Proprietarul s-a ales cu o pagubă de 16.000 lei. Nu se cunoaște cauza incendiului, urmând sa fie stabilită după cercetări”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DORINA NICOLINA ISOPESCU, CANDIDAT PMP LA SENATUL ROMANIEI (P)

  Dragi prieteni, PMP este un partid adevărat, care sa află în plin avânt. Pentru că în fiecare zi, Partidul Mișcarea Populară devine tot mai puternic,...

  Petru Movilă, candidat PMP: Am redus TVA la locuințe de la 19% la 5%, pentru tineri (P)

  Legea prin care este redusă TVA pentru locuințe de la 19% la 5 % este inițiată de deputatul Petru Movilă și susținută unanim de...

  Iaşul este pedepsit de Guvernul Orban. Autostrada a dispărut din planurile PNL, dar şefii liberali ieşeni vor artificii şi fanfară (P)

  Trupa responsabilă cu propaganda de la PNL ne tot anunţă că peste România vine o sumă colosală pentru investiţii de la Uniunea Europeană: 80...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI