More

  Incendiu devastator pe strada Garii

  Array

  Doi pascaneni erau cat pe ce sa isi piarda agoniseala de o viata dupa ce un incendiu a izbucnit in gospodaria sa.

  În data de 21.10.2012, in jurul orei 02:35, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în municipiul Paşcani, pe strada Gării, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă, coproprietatea lui Petru B şi Petru Radeanu.

  Au ars: articole de îmbrăcaminte şi încălţăminte, materiale textile, articole de hârtie-carton, două unităţi PC, un toc uşă PVC, 100 kg lucernă, 300 kg porumb ştiuleţi, 600 kg cereale (ovăz şi grâu), opt anvelope auto şi cinci m3 polistiren expandat.

  S-au degradat: aproximativ 200 kg materiale textile, 200 kg cereale, 300 kg porumb ştiuleţi, o maşină de spălat, 1,5 m3 scândură şi 60 m2 acoperiş cu astereală din lemn şi învelitoare din tablă. Incendiul s-a propagat şi la de 130m2 şi s-au degradat aproximativ 30 m2 acoperiş.

  Pompierii pascaneni nu au reusit inca sa identifice cauza producerii incendiului, dar cert este faptul ca flacarile au izbucnit in proprietatea lui Petru Radeanu.

  Pentru stingerea incendiului s-a intervenit cu două autospeciale din dotare. Focul a fost destul de puternic mai ales că intervenția s-a desfășurat pe o perioadă de peste patru ore. În cele din urmă incendiul a fost stins. Proprietarul s-a ales cu o pagubă de 16.000 lei. Nu se cunoaște cauza incendiului, urmând sa fie stabilită după cercetări”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Peste un milion de teste rapide Covid-19 vor ajunge în școli. Peste 4.000 au fost făcute până acum

  4.375 de teste au fost folosite până în prezent în şcoli, 92% dintre acestea având rezultat negativ, a anunţat Ministerul Sănătăţii, vineri, într-un comunicat...

  În martie începe recensământul de probă al populației. Amenzi pentru românii care refuză să participe

  În martie, începe recensământul de probă al populației. Noutatea este că cei selectați vor avea posibilitatea să completeze singuri, on-line, formularul cu întrebări.   Există desigur...

  Elevii de la ,,Miron Costin” premiați la Concursul Internațional Pro-Lectura

  C.P. La inițiativa Asociației Generale a Învățătorilor din Republica Moldova, semestrul al II-lea a debutat sub semnul competitivității, Concursul Internațional Pro Lectura aliniind la...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp