16.1 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023
Array

Incendiu la un transformator. Pompierii au intervenit în forță!

Incendiu la un transformator. Pompierii au intervenit în forță!

Simulare de incendiu la un transformator a pompierilor pășcăneni. Joi seara, 13 iulie, în jurul orei 19:30 mai multe mașini de la Subunitatea Municipală au intervenit în forță pentru a stinge flăcările cuprinse la un transformator amplasat la ieșire din oraș spre Gâștești. Trei mașini de stingere și una de prim ajutor au fost la fața locului. În urma exercițiului, s-a constatat că într-o situație reală, pompierii pășcăneni se vor descura în timp util.

Trei mașini de stingere și una de prim ajutor de la Subunitatea de Pompieri din Pașcani au fost solicitate la un incendiu izbucnit la un transformator amplasat pe strada Moldovei, imediat după supermarketurile din oraș.

Evenimentul a fost unul programat fiind vorba despre un exercițiu pentru a se cronometra timpii de intervenție și rapiditate a pompierilor pășcăneni în asemenea situații, dar și pentru a antrena și verifica modul de cooperare a celor implicați.

Amintim că lunar, pompierii pășcăneni sunt implicați în diverse exerciții de stingere incendiu sau cutremur la instituțiile publice și societățile din Municipiu.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow