More

  Incendiu la un transformator. Pompierii au intervenit în forță!

  Array

  Incendiu la un transformator. Pompierii au intervenit în forță!

  Simulare de incendiu la un transformator a pompierilor pășcăneni. Joi seara, 13 iulie, în jurul orei 19:30 mai multe mașini de la Subunitatea Municipală au intervenit în forță pentru a stinge flăcările cuprinse la un transformator amplasat la ieșire din oraș spre Gâștești. Trei mașini de stingere și una de prim ajutor au fost la fața locului. În urma exercițiului, s-a constatat că într-o situație reală, pompierii pășcăneni se vor descura în timp util.

  Trei mașini de stingere și una de prim ajutor de la Subunitatea de Pompieri din Pașcani au fost solicitate la un incendiu izbucnit la un transformator amplasat pe strada Moldovei, imediat după supermarketurile din oraș.

  Evenimentul a fost unul programat fiind vorba despre un exercițiu pentru a se cronometra timpii de intervenție și rapiditate a pompierilor pășcăneni în asemenea situații, dar și pentru a antrena și verifica modul de cooperare a celor implicați.

  Amintim că lunar, pompierii pășcăneni sunt implicați în diverse exerciții de stingere incendiu sau cutremur la instituțiile publice și societățile din Municipiu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet