1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

Incendiu la Spitalul Județean Suceava. Peste 300 de pacienți, printre care 100 de copii, au fost evacuați de urgență

Peste 300 de pacienţi, printre care 100 de copii, au fost evacuați după ce un incendiu a izbucnit la Spitalul Județean Suceava, într-un salon al secției de ginecologie. Printre cei scoși din spital au fost și 57 de nou născuți. Incendiul nu s-a extins, dar a produs mult fum care a provocat panică. Din primele informații, focul ar fi pornit din cauza unui aparat electric încins. 

Incendiul s-a produs la etajul al patrulea al spitalului, acolo unde se află Secţia de obstretică şi ginecologie, fără a fi înregistrate victime.

„La sosirea primelor echipaje, incendiul se manifesta, cu flacără şi degajări de fum, la elemente combustibile ale instalaţiei electrice – izolaţie cabluri şi ale instalaţiei de ventilare, dispuse în planşeul holului de la etajul IV, Secţia Obstetrică-Ginecologie, în dreptul salonului nr. 7. Din fericire, nu s-au înregistrat victime”, a transmis ISU Suceava.

Iniţial, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri de la Detaşamentul de Pompieri Suceava, cu cinci autospeciale cu apă şi spumă, o descarcerare uşoară, o autoscară de intervenţie la înălţime, o ambulanţă SMURD B2 şi o autospecială de transport personal şi victime multiple, ulterior fiind activat şi Planul Roşu de Intervenţie.

Continuarea pe DIGI 24

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow