More

  Incendiu la Soci. Doi bătrâni la un pas să rămână fără gospodărie

  Array

  Panică într-o localitate de lângă Paşcani. Doi bătrâni din satul Soci, Miroslovești au fost pe punctul de a-şi pierde agoniseala de o viaţă după ce un incendiu a izbucnit la o anexă. O vecină care a auzit țipele a apelat numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje de la Pompieri Paşcani şi 4 voluntari de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din comună. Nefericitul moment a avut loc astăzi în jurul orei 12.30.

  Primii care au ajuns la faţa locului au fost oamenii din comună care împreună cu voluntarii au reuşit cu ajutorul stingătoarelor şi găleţi de apă să stingă vâlvătaia.

  Bărbatul, Vasile Jîpa în vârstă de 88 ani spune că soţia lui a încercat în această dimineaţă să scape de purecii din coteţul găinilor dar nu şi-ar fi închipuit niciodată că poate rămâne fără agoniseala de o viaţă.

  Vecinii s-au îngrozit de isprava bătrânilor şi spun că nu este prima dată când cei doi dau foc la diferite deşeuri menajere. Ba mai mult, Elena Jîpa, cea mare a sunat la pompieri s-a speriat că incendiu se va extinde la locuinţa ei având în vedere că cele două gospodării sunt despărţite de un gard din lemn.

  La faţa locului s-au deplasat şi echipaje de la E-on şi Poliţia care a început o anchetă. Paguba înregistrată a fost de aproximativ două mii lei.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI