More

  Incendiu la o locuinţa din Pârcovaci şi pe un teren din Paşcani

  Un localnic era cât pe ce să piardă toată agoniseala de-o viaţă, într-o singură clipă. Ieri dimineaţă locuinţa lui a fost cuprinsă de flăcări. I-au ars mai multe bunuri, tâmplăria din lemn şi o parte din tavan, precum şi actele de identitate şi de proprietate ale casei. Salvatorii au reuşit să stingă incendiu, înainte să cuprindă tot imobilul. Tot ieri, pompierii au stins şi un incendiu de vegetaţie, ce a parjolit peste un hectar de mirişte.

  O familie din satul Parcovaci, oraşul Hîrlău, era cât pe ce să rămână fără locuinţa în prag de iarnă. Ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, un incediu a izbucnit într-una din încăperi. Proprietarii au sunat de urgenţă pentru a cere ajutor, iar un echipaj de la secţia de pompieri din oraş, a plecat spre gospodărie.

  Oamenii au rămas fără o parte din bunuri, dar şi fără documentele de identitate şi proprietate. Pe lângă cheltuielile pentru reparaţii, vor trebuie să mai dea bani şi pentru a-şi reface actele. Anchetatorii presupun ca incendiul ar fi pornit de la un comutator sau o priza defecta.

  Tot ieri, în jurul orei 21.00, pompierii păşcăneni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran ce s-a întins pe o suprafaţă de circa un hectar şi jumătate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  Elevii ar putea primi bursele până de Paște

  Elevii din judetul Iasi ar putea primi bursele, ramase restante incepand cu luna ianuarie, pana de sarbatorile pascale. In aceasta perioada se lucreaza la documentatii avand in vedere, ca in acest an, in premiera, aceste beneficii sunt suportate din bugetul de stat, fiind asigurata suma de 100 de lei pentru fiecare tip de bursa. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet