14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Incendiu la o locuinţa din Pârcovaci şi pe un teren din Paşcani

Un localnic era cât pe ce să piardă toată agoniseala de-o viaţă, într-o singură clipă. Ieri dimineaţă locuinţa lui a fost cuprinsă de flăcări. I-au ars mai multe bunuri, tâmplăria din lemn şi o parte din tavan, precum şi actele de identitate şi de proprietate ale casei. Salvatorii au reuşit să stingă incendiu, înainte să cuprindă tot imobilul. Tot ieri, pompierii au stins şi un incendiu de vegetaţie, ce a parjolit peste un hectar de mirişte.

O familie din satul Parcovaci, oraşul Hîrlău, era cât pe ce să rămână fără locuinţa în prag de iarnă. Ieri dimineaţă, în jurul orei 11.00, un incediu a izbucnit într-una din încăperi. Proprietarii au sunat de urgenţă pentru a cere ajutor, iar un echipaj de la secţia de pompieri din oraş, a plecat spre gospodărie.

Oamenii au rămas fără o parte din bunuri, dar şi fără documentele de identitate şi proprietate. Pe lângă cheltuielile pentru reparaţii, vor trebuie să mai dea bani şi pentru a-şi reface actele. Anchetatorii presupun ca incendiul ar fi pornit de la un comutator sau o priza defecta.

Tot ieri, în jurul orei 21.00, pompierii păşcăneni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată de pe un teren viran ce s-a întins pe o suprafaţă de circa un hectar şi jumătate.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow