25.8 C
Paşcani
vineri, mai 27, 2022
Array

Incendiu la o centrală din Tg Frumos

Incendiu la o centrală din Tg Frumos

O centrală din Târgu Frumos a luat foc. Incendiu a izbucnit spre dimineață, iar pompierii au intervenit pentru a stinge flăcările. 

Incendiu la o centrală din Târgu Frumos. În incinta unei societăți de producție materiale de contrucții din oraș, de pe strada Bahluieț, flăcările mari au alertat paznicii care au chemat pompierii pentru a lichita incendiu. Solicitarea a fost făcută spre dimineață, în jurul orei 4.00.

“În data de 20.09.2016, ora 03.42, pompierii din Tg. Frumos au intervenit în oras pe strada Bahluieț, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o centrală de incălzire a uleiului, proprietatea unei societăți comerciale. Au ars: 50 ml din izolația cablurilor electrice, izolația coșului de fum pe o suprafață de aproximativ 2 mp, elemente din plastic și ebonita din componența tabloului electric de comandă al pompelor. Cauza probabilă a incendiului: siguranțele fuzibile sau alte echipamente defecte ori supradimensionate.” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Iași, Silvia Bolohan.

Menționăm că tot pompierii de la Smurd au intervenit într-o singură zi la 45 de cazuri medicale din județul Iași.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrowArticolul precedentS-au ales cei mai buni pescari
Articolul următorAnunț pierdere