20.8 C
Paşcani
sâmbătă, august 20, 2022
Array

Incendiu la o casă din Sodomeni din cauza coșului de fum necurățat

- Advertisement -

În data de 26.11.2016, ora 09.56, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în suburbia Sodomeni, municipiul Pașcani, str. Poenii, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei case de locuit. Au ars aproximativ 2 mp de tavan din stufit și grinzi. Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum neprotejat ori amplasat necorespunzător față de materialele combustibile.

În data de 27.11.2016, ora 19.35, Stația de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în orasul Tg. Frumos, str. Petru Rares, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament. A ars un covor din materiale textile. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Pompierii ieșeni au desfășurat acțiuni informative și în lăcașurile de cult din județ, fiind prezentate modalitățile de protecție individuală și colectivă în cazul producerii unui cutremur dar și măsuri de prevenire a incendiilor în locuințe și gospodării. Salvatorii s-au aflat printre ieșenii participanți la slujbele religioase ce au avut loc la Biserica „Sf. Nicolae” Sirețel, comuna Sirețel.

Sură ISU Iași

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow