18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Incendiu la o casă din Heci

În data de 13.10.2016, ora 22.28, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în satul Heci, comuna Lespezi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. Au ars: funinginea din soba cu acumulare de caldură și din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum necurățat de funingine.

Tot ieri, pe 13, pompierii din județ au fost solicitați și la alte intervenții de stingere, focul izbucnindu-se la gospodării.  Este vorba despre detasamentul 1 de Pompieri Iași a intervenit în satul Voinesti, comuna Voinesti, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. Au ars: aproximativ 5 mp acoperiș din lemn cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. Cauza probabilă a incendiului: coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile.

Detașamentul 2 de Pompieri Iași a intervenit în satul Grădinari, comuna Golăiești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje. Au ars: aproximativ 5 tone de furaje (fân și coceni de porumb). Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow