More

  Incendiu la o casă din cauza coșului de fum

  În data de 16.11.2017, ora 21:27, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în satul Bălțani, comuna Bălțani, judetul Iaşi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit.

  Au ars: tavanul din lemn a încăperii centralei termice pe o suprafață aproximativă de 15 mp, izolația termică din polistiren expandat pe o suprafață aproximativă de 6 mp și acoperișul locuinței pe o suprafață aproximativă de 15 mp.

  S-au deteriorat: învelitoarea din tablă a acoperișului  încăperii centralei pe o suprafață aproximativă de 10 mp și aproximativ 15 mp de izolație a locuinței.

  Cauza probabilă a incendiului: cos de fum neprotejat termic sau amplasat necorespunzător fată de materialele combustibile.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet