4 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Incendiu la Motca. Locuinta unei batrane a luat foc – FOTO

Incendiu devastator in aceasta dimineata in localitatea Motca. Locuinta unei batrane a fost distrusa aproape in totalitate, dupa ce cosul de fum al sobei a luat foc. Vecinii au alertat pompierii, iar la fata locului au venit mai multe autospeciale, dar si echipe de la compania de gaz si energie electrica. Proprietara, in varsta de circa 70 de ani, a ramas fara acoperis deasupra capului in plina iarna.

Tragedie in localitatea Motca, in aceasta dimineata. Locuinta unei batrane a luat foc din cauza supraincalzirii sobei pe lemne. Vecinii au observat fumul gros care iesea prin acoperis si au sunat de urgenta pentru a cere ajutoare. Primii ajunsi la fata locului au fost pompierii voluntari din comuna, iar apoi au venit mai multe echipaje de la substatia din Pascani.
Pentru a elimina orice pericol, au fost trimise in teren si echipe de la compania de energie electrica si gaze naturale, pentru a intrerupe furnizarea acestora.

Localnicii spun ca proprietara in varsta de circa 70 de ani ar fi pus mai mult pe foc din cauza temperaturilor scazute si, cel mai probabil, soba nefiind curatata foarte bine a luat foc.

Batrana, care locuia singura, a ramas in prag de iarna fara un acoperis deasupra capului, insa ar putea primi ajutor de la cei doi fii ai sai.
Pompierii recomanda ca in aceasta perioada, cand este foarte frig afara, sa fie atenti la sursele de incalzire, fie cu lemne sau gaze naturale. Suprasolicitarea acestora poate provoca adevarate tragedii.

DE LA ACELAȘI AUTOR

S-a deschis depozitul de brazi naturali în Pașcani

Au aparut brazii naturali de vanzare in municipiul Pascani. De vineri, 26 noiembrie, s-a deschis depozitul de...

Două transformatoare pentru energie electrică ar urma să fie puse în cartierul Aerodrom

Vesti bune pentru cetatenii din cartierul Aerodrom, care nu au retea de iluminat in zona unde si-au...

Căsuțele pentru Târgul de Crăciun au ajuns la Pașcani. Manifestarea a fost aprobată de Consiliul Local

Primaria Pascani se pregateste sa amenajeze Targul de Craciun, prima editie, pe esplanada municipiului. In aceste zile...

Programul centrului de vaccinare se modifică de săptămâna viitoare. De luni până duminică, între orele 8-20

Programul centrului de vaccinare se modifica, din nou, dupa ce Primaria Pascani a anuntat ca a angajat...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI