13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Incendiu la case din Topile și Dumbrăvița

Din cauza aparatelor de încălzire lăsate sub tensiune, două gospodării din comunele Valea Seacă și Ruginoasa erau să fie distrusă din cauza flcărilor. Pompierii au intervenit să stingă vâlvătaia, însă pagube tot s-au produs. Nefericitele momente s-au petrecut pe parcursul a câtorva ore. Reprezentanții ISU vin, din nou cu aceleași sfaturi de prevenție în astfel de cazuri. 

Astfel, în data de 19.07.2017, ora 12:14, Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit în satul Topile, comuna Valea Seacă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. Au ars: aproximativ 20 mp astereală din lemn, 20 mp folie plastic din componența acoperișului, 10 ml izolație conductori electrici, componentele din plastic aferente unui boiler termo-electric.

Câteva ore mai târziu, azi dimineață, 20 iulie, în jurul orei 06:30, pompierii pășcăneni au intervenit în satul Dumbrăvița, din comuna Ruginoasa, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință particulară. Au ars: aproximativ 50 mp astereală din lemn, 2 uși lemn și 2 ferestre din lemn.

Cauza probabilă a incendiilor: aparate electrocasnice lăsate sub tensiune.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow