26.5 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Incendiu la blocul T9 din municipiul Pașcani. Copiii s-au jucat cu focul

- Advertisement -
Momente de panică, marti dimineata, 19 aprilie, la un bloc de pe strada Moldovei din municipiul Pascani, dupa ce intr-un apartament de la etajul 6 a izbucnit un incendiu.
Alarma a fost dată în jurul orei 9.30. La fata locului au intervenit doua autospeciale de stingere si un echipaj de prim ajutor din cadrul substatiei de pompieri Pascani dar si un echipaj de politie. Totodata, furnizarea energiei electrice și gazul metan au fost sistate, pe timpul interventiei.
Speriaţi de fumul degajat pe casa scării, locatarii de la apartamentele din apropiere s-au autoevacuat.
Pompierii au reușit să stingă focul la timp, inainte de a se extinde si la alte locuinte si au aflat și de unde a pornit totul: copiii s-au jucat cu focul.

În scopul preîntâmpinării unor astfel de evenimente, care se pot solda cu rănirea copiilor, pompierii recomandă celor care îi au în grijă pe cei mici, însușirea regulilor și măsurilor de prevenire a incendiilor și respectarea strictă a acestora.

Părinţii, bunicii şi tutorii legali ai copiilor sunt rugați să păstreze chibriturile, brichetele și alte surse de foc în locuri în care nu are acces copii, să înlăture orice curiozitate în legătură cu focul, explicând copiilor cu răbdare pericolul pe care acesta îl reprezintă pentru viețile lor.

De asemenea, este reamintit faptul ca micuții  nu trebuie lăsaţi singuri sau nesupravegheaţi în casă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow