4.4 C
Paşcani
vineri, martie 31, 2023
Array

Incendiu în pădure la Tătăruși. 9 oameni au scăpat

La un pas de tragedie azi dimineaţă în pădurea de la Tatarusi. Un vagon, unde erau cazate 9 persoane, a ars în totalitate din cauza jarului căzut din sobă, pe linoleu. Unul dintre cei cazaţi în dormitorul mobil s-a trezit din cauza fumul gros şi a salvat colegii din interior, la faţă locului fiind chemaţi pompierii voluntari din comună şi cei de la Paşcani.

incendiu-puternic

Nouă bărbaţi şi-au văzut moarte în faţă ochilor, când erau să ardă de vii din cauza sobei supraîncălzite şi a jarului care a căzut pe jos. Linoleul s-a aprins imediat, iar fumul gros şi flăcările au cuprins dormitorul mobil de peste 20 metri pătraţi.

Unul dintre bărbaţi s-a trezit şi i-a salvat pe colegii de muncă, până când la faţă locului au ajuns voluntarii de la Tatarusi şi pompierii de la Paşcani, care au lichitat focul. Nu a mai putut fi salvat nimic din vagon şi au ars saltelele şi lenjeriile a 10 paturi şi aproximativ 200 kg textile.

Vagonul de dormit era în proprietatea Ocolului Silvic Paşcani, iar bărbaţii, veniţi din Vâlcea, la muncă, pentru campania de impaduririe din Tatarusi.

Mai multe informații in cadrul buletinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Scandal intre consilierii pascaneni privind locuintele pentru tineri -VIDEO

Scandal in legislativul pascanean privind soarta a doua demersuri...

Probleme de mediu, la mai multe service-uri auto din Pașcani

Semnal de alarma ingrijorator privind incalcarea normelor de mediu...

ZERO TAXE PE SALARIUL MINIM (P)

Prețurile cresc în continuare vertiginos. În perioada aceasta, este...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow