31.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Incendiu în Gara Paşcani. Câteva containere cu deşeuri au luat foc

Incendiu containerePanica in randul calatorilor din Gara Pascani. Mai multe containere in care erau depozitate materiale vechi si lemne au luat foc iar intreaga gara a fost cuprinsa de un fum dens.

Incidentul s-a petrecut marti, 7 mai, in jurul orelor 15:30. Cativa agenti ai Politiei TF care patrulau pe peroane au observat cum gara a inceput sa fie cuprinsa de mult fum. Imediat, acestia au sunat la 112 si s-au deplasat in zona pasarelei care face legatura cu societatea Remar unde au vazut cum mai multe materiale depozitate in niste containere, de langa linia de cale ferata, au luat foc.

La cateva minute, la fata locului, a intervenit un echipaj de pompieri care a izolat zona si a incercat sa stinga flacarile. Interventia care a durat aproximativ o ora a fost ingreunata si de faptul ca spalatoria aflata in zona a refuzat sa ii lase pe angajatii ISU sa se racordeze la sistemul de alimentare cu apa intrucat intreaga cantitate din autospeciala fusese consumata.

In cele din urma, incendiul a fost lichidat iar potrivit pompierilor daca nu se intervenea la timp era posibil ca focul sa se extinda la societatile comerciale din zona.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow