17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Incendiu devastator la Hîrlău. O fabrică de mobilă a luat foc

Incendiu devastator la sfârşitul săptămânii trecute în Hîrlău. O fabrică de mobilă din zona blocurilor ANL a luat foc. Pompierii sosiţi la faţa locului au luptat mai bine de 4 ore pentru a stinge flăcările ce ameninţau să cuprindă şi clădirile învecinate.

Incendiu de proporţii sâmbătă după amiză într-un cartier din oraşul Hîrlău. O fabrică de mobilă situată pe strada Viilor a luat foc din cauza unui coş de fum neprotejat. Persoanele care se deplasau prin zonă au văzut fumul gros şi au alertat pompierii, iar la faţa locului s-au deplasat trei autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor. Nefericitul moment a avut loc în jurul orei 15.00.

Datorită materialelor inflamabile din interior intervenţia s-a dovedit dificilă. Pompierii sosiţi la faţa locului s-au luptat mai bine de 4 ore cu flăcările înalte şi fumul gros care a cuprins întreaga fabrică, iar un echipaj a supravegheat toată noaptea clădirea pentru a nu izbucni un alt foc. În urma incendiului au ars aproximativ 900 mp plăci OSB, 500 mp bureţi de tapiţerie, precum şi mobilierul care se afla depozitat în incinta fabricii.

Din fericire incendiul nu s-a soldat cu victime omeneşti. Încă o dată Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă recomandă cetăţenilor să îşi curăţe coşurile de fum, mai ales în această perioadă şi să nu depoziteze material inflamabil în apropierea surselor de foc.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow