24.4 C
Paşcani
marți, august 16, 2022

Incendiu devastator în Cristești. Casa unor vârstnici arsă aproape în totalitate

Incendiu devastator, joi dimineata, 11 februarie a.c., in jurul orei 8:00, in localitatea Cristesti. Casa unei batrane in varsta de 92 de ani a fost cuprinsa de flacari, dupa ce fiul ei de 69 de ani ar fi incercat sa aprinda focul in soba. Intr-o clipa de neatentie, o scanteie ar fi aprins materialele combustibile din jurul sobei.

Cand totul a luat amploare a cerut ajutorul, iar vecinii au intervenit pentru a-i salva. Cei doi au fost scosi in siguranta din casa, iar la fata locului au sosit pompierii.

Din pacate, incendiul a distrus aproape toata agoniseala de-o viata: acoperisul a ars in proportie de 90%, iar casa, circa 50%.  Au fost mistuite haine, mobilier, electrocasnice si alte bunuri.

Autoritatile locale le-au propus celor doi sa se mute intr-o locuinta sociala in aceasta perioada dificila. Batrana ar fi refuzat si a fost gazduita de vecini. Isi asteapta copiii din lumea larga sa ia o decizie in ceea ce o priveste.

In urmatoarele zile se anunta ger, iar pompierii recomanda cetatenilor sa fie atenti atunci cand folosesc sursele de incalzire, deoarece pericolul creste.

Sursa foto Facebook

 

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow