23.5 C
Paşcani
joi, iulie 7, 2022
Array

Incendiu devastator la un depozit de băuturi alcoolice din Pașcani. A fost circulație blocată și pericol de explozie FOTO – VIDEO

Incendiu devastator la un depozit de băuturi alcoolice din Pașcani. Mașinile de pompieri nu au făcut față flăcărilor mari de peste 10 m. Focul a fost stins după mai bine de două ore, iar din depozit nu a mai rămas nimic.

Dubios, hidranții aflați în apropierea depozitului en-gros, exact cei din incinta fostei societății de apa și canal din Pașcani, dar și din benzinărie nu aveau apă, mașinile de pompieri fiind nevoite să se întoarcă la subunitate pentru a face plinul. Mai mult, pompierii nu au scăpat jignirilor și înjurăturilor venite din partea pășcănenilor care erau prezenți acolo.

incendiu

La fata locului au ajuns mai multe autospeciale de la ISU. Flăcările au fost întreținute și de cantitatea mare de alcool ce se afla în depozit, dar și a buteliilor pline cu gaz din interiorul cladirii.

După mai bine de două ore de luptă cu flăcările s-a găsit și un hidrant de lângă supermarketul Kaufland. Oamenii prezenți în acea zona au ajutat pompierii.

Energia electrică și gazul au fost oprite pentru a se evita o tragedie. Și poliția a fost prezentă la fața locului, iar circulația a fost blocată pe amblele sensuri, formându-se coloane de mașini.

Depozitul ars în totalitate aparține lui Iulian Bambu, afacerea fiind în valoare de câteva zeci de mii de euro. Până acum nu se știe dacă era asigurată sau nu.

Flăcările au fost stinse după miezul nopții.

depozit bambu

Incendiul a fost observat de un trecator care a sunat la numărul de urgente 112 în jurul orei 22.00, atunci când era doar fum. Pompierii, după cum spun trecătorii, au ajuns la un sfert de oră de la apel. Se pare ca focul a izbucnit de la instalatia electrica. www.bitt.info

VIDEO GĂSIȚI ÎN ALBUM

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Primăria Pașcani otrăvește pământul cu gunoaiele de pe domeniul public

Primăria Pașcani continua sa transporte remorci cu gunoaie, in...

Angajări în domeniul medical, la Pașcani

Se fac noi angajări în domeniul medical în municipiul...

Modernizări la Școala Specială Pașcani. Proiect de peste 17 milioane de lei – FOTO

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani, din zona Vale,...

Începe realizarea noii strategii de dezvoltare a Pașcaniului

Au fost stabilite firmele care urmează să facă noua Strategie Integrată...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow